Afslanken met TC Cryolipolyse

Wat is TC Cryolipolyse?

TC Cryolipolyse is een unieke cryolipolyse behandeling om vetweefsel gericht en op een veilige en natuurlijke wijze te kunnen verwijderen door middel van koude. Zonder injecties, operaties, of herstelperiode. Deze nieuwe techniek maakt het mogelijk vet op specifieke plaatsen als buik, taille (love handles), bovenbenen en rug gericht te behandelen zonder weefsel te beschadigen (geen bevriezing, geen blauwe plekken en geen huidletsel!)

Boek een intakegesprek plus proefbehandeling voor € 74,95!

Afslanken in 5 stappen:

Stap 1: Boek een intakegesprek + proefbehandeling

Stap 2: Behandelingskuur

Stap 3: Veel water drinken voor optimaal afvoer vetcellen

Stap 4: Optioneel voedingsadvies voor langdurig resultaat

Stap 5: Geniet weer van een mooi strak lichaam want vet dat weg is, blijft weg.

Werking TC Cryolipolyse

 

Door het vetweefsel door middel van wraps die op de huid worden aangebracht, bloot te stellen aan koude (6° C) zullen het vetweefsel afbreken waardoor deze via natuurlijke wijze door het lichaam worden afgevoerd (via de urine). 

 

De afwisselende warme temperaturen (41° C) zorgt ervoor dat de doorbloeding verbetert waardoor afvalstoffen (zoals  afgestorven vetweefsel) nóg sneller afgevoerd worden. Daarnaast zullen de vetweefsel, als gevolg van de koude, verkleinen waardoor deze ook als  energiebron gebruikt kunnen worden wanneer men beweegt en sport.

Het resultaat van een kuur (5 behandelingen à 55 minuten per behandeling) kan een een vermindering van 20% - 40% vetweefsel per behandelingsgebied zijn (3 tot 10 cm omvangverlies).

Voordelen TC Cryolipolyse

1

2

3

Verbetering kunnen al na één behandeling zichtbaar worden

In één behandeling meerdere zones mogelijk (e.g. links en rechts tegelijkertijd)

Egaal resultaat

4

Veilig en geheel pijnloos

5

Uitwendige behandeling, geen operatie

6

Verstevigt de huid

7

Geen hersteltijd, u kunt direct doorgaan met uw bezigheden

De behandeling

In het vrijblijvende intakegesprek wordt het plan van aanpak voorgesteld waarop de eerste afspraak (eventueel ook direct) ingepland kan worden.

Onze cryolipolyse maakt gebruik van ergonomisch gevormde wraps die rechtstreeks worden aangebracht op de huid. De behandeling duurt 55 minuten, terwijl u comfortabel ligt. Gedurende de behandeling zullen de wraps afwisselend koelen en verwarmen.

Afhankelijk van de gebieden die behandeld worden, kunnen de kleren aangehouden worden (buik) of moeten deze gedeeltelijk uitgetrokken worden (benen, billen). Wij adviseren daarom om op de dag van de behandeling fijne, loszittende kleding te dragen.

Na een cryolipolyse behandeling kunt u direct verder met uw dagelijkse bezigheden.

Cryofit

Een product van Pragma Boutique B.V.

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

​© 2019 by Cryofit